Am selectat 5 produse interesante ce se situează ca preț sub 50 lei. Unele dintre ele aș spune că vin cumva la fix dacă ne raportă la perioada ce stă să înceapă, sărbătorile de iarnă.

1. Ascuțitor de cuțite AnySharp Essentials 👈🖱️

Prin intermediul său vei prelungi viața cuțitelor din bucătărie

Am cumpărat de curiozitate un model cu câțiva lei mai scump, de la aceeași companie. Aș spune că este ok-ish, să nu vă așteptați neapărat la minuni, dar o îmbunătățire veți remarca imediat. Atenție la șpanul generat.

2. Boxă portabilă Hama sub formă de disc 👈🖱️

Jucărie și boxă – 2-in-1 de la Hama

Nu cred că am mai văzut o astfel de formă pentru o boxă. Hama aș spune că inovează aici și aduce un dispozitiv 2-in-1. Mă rog, discul ăsta l-aș vedea folosit mai degrabă pe plajă. Nu-l văd prea bine să treacă proba unui impact mai serios. Modelul pe verde costă cu 10 lei mai mult.

Are lumini LED și este rezistentă la umiditate.

3. Căști bluetooth 5.0 Tellur 👈🖱️

Recenziile le consider bune pentru căști bluetooth over-ear de sub 50 lei

Sunt ieftine și au prins feedback mediu spre bun – nota 4 / 5 din 44 review-uri. Sunt ieftine, funcționează pe bluetooth 5.0 sau jack de 3.5 mm și se încarcă pe microUSB. Au autonomie de până la 8 ore și se încarcă de la 0 – 100% în aprox. 2.5 ore. Diametrul difuzorului este de 40 mm și cântăresc 150 gr.

4. Ceas, higrometru și termometru 👈🖱️

Dintr-o privire afli cât este ceasul, temperatura și umiditatea din locuință

Are 3 funcții: ceas, termometru și higrometru. Și aici s-a strâns un feedback bun. Lipsește funcția de alarmă pentru ceas, dacă era cineva interesat și de asta, iar display-ul nu cred că este iluminat.

5. Mănuși touch 👈🖱️

Perfecte pentru vremea de afară

Abia de câteva zile au început temperaturile mai reduse și un mic disconfort am resimțit când am făcut fotografii la un târg de Crăciun. Mănușile de mai sus nu sunt neapărat cine știe ce, ajută la temperaturi mici, dar nu la mai jos de – 3 sau – 4 grade Celsius. Sunt ieftine, dar au și cost de transport.

Bonus: Bandă dublu adezivă SIKS pentru obiecte ușoare.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.