A trecut ceva timp de la un articol de genul. Am făcut o listă de 5 produse interesante cu preț de sub 50 lei.

1.  Breloc și husă protecție pentru căștile Apple AirPods 1/2 👈🖱️

Produs cu dublu rol: breloc și husă de protecție pentru căștile wireless Apple AirPods 1 / 2

Nu au strâns prea multe review-uri și trebuie să țineți cont că sunt destul de mari și ocupă spațiu. Aproape că au dimensiunea unui buldog din ală mic.

2. Cablu Baseus de tip USB Type-C la USB Type-C și suport pentru încărcare rapidă 👈🖱️

USB Type-C la USB Type-C și încărcare suportată de până la 100W

Baseus are o reputație bună în ce privește accesoriile aduse în piață. Modelul de mai sus a strâns nota 4.84 din peste 110 review-uri. Este livrat în mod gratuit la easybox pentru cei ce au abonamentul Genius. Are lungimea de 2 metri și suportă până la 100W pe partea de încărcare rapidă, aș nota și partea textilă ce ajută în a nu-l încurca rapid.

3. Căști wireless cu bluetooth 5.0 și pliabile 👈🖱️

Sunt ieftine și au design copilăresc

Aș spune că au un feedback nesperat de bun – 4.3 din 130 de review-uri. Bineînțeles, s-a ținut cont și de prețul afișat. Aparent, avem un adevărat best-buy printre căștile wireless cu preț de până în 50 lei.

Au LED-uri și sunt pliabile, iar conexiunea se face prin bluetooth și jack de 3.5mm. În descriere se amintește de suport pentru carduri microSD și modul FM.

4. Mini-aspirator de mână 👈🖱️

Aspirator util pentru spațiile mici

Este de dimensiuni reduse, are putere de aspirare de 1000Pa și a fost conceput spre a aspira praful de pe birou, părul de animale etc. Folosește 2 baterii AA și se rotește la 360 de grade. Se rotește cu până la 9000 rpm, iar feedback-ul inițial este bun.

5. Unealtă multifuncțională 👈🖱️

Îndeplinește 6 funcții

Cele 6 funcții sunt riglă, stilou touch, nivelă cu bulă, șurubelniță cu 2 capete (plat și cruce) și pix negru.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.