Am făcut o listă pe repede înainte cu 5 produse al căror preț la momentul în care materialul devine public se află sub pragul a 50 de lei.

1. Adaptor de la jack la USB Type-C 👈🖱️

🔺Mai trebuie și ca smartphone-ul să primească un astfel de accesoriu

Și nu doar să-l primească aka recunoască, dar și să ofere conținut audio pe portul respectiv USB Type-C. Dacă sunt îndeplinite aceste condiții, produsul de mai sus își face treaba. A întrolocat npta 4.64 din 75 de review-uri.

2. Aparat de curățat scame de la Tefal 👈🖱️

🔺Tefal nu produce doar tigăi ci și aparate utile în orice locuință precum cel din imagine

Este vândut direct de către eMAG și are livrare gratuită la easybox pentru cei ce au abonament Genius. A închelbat nota 4.57 din 214 review-uri. Mi se pare semn bun. Încorporează un cuțit cu 3 lame din inox, perie de curățare, recipient transparent etc.

3. Breloc cu triplu rol + inel pentru prindere facilă 👈🖱️

🔺Util, mai ales când mergeți la cumpărături și nu aveți o monedă de 50 bani la îndemână

Mi s-a întâmplat de multe ori să nu am moneda de 50 bani fix când am nevoie de ea. Se rezolvă cu un breloc precum cel de mai sus. Este însoțit de un inel ce îi permite prinderea facilă. Îl poți îndepărat rapid, când ești la cumpărături, spre exemplu, iar brelocul are rol de monedă ad-hoc. Pe lângă asta îl puteți folosi și spre a deschide sticle de bere, Cola și altele.

4. Card microSD Samsung de 64 GB cu adaptor SD 👈🖱️

🔺Samsung este un nume important în producția de carduri microSD

A acumulat evaluări foarte bune: 4.73 din 140 de review-uri. Sosește în  configurații cu 64 GB, 128 GB ș i 256 GB. Și aici punctez că îl găsiți vândut de către eMAG. Modelul de 64 GB redijează viteze de până la 130 MB/s în citire. În pachet este inclus și adaptorul pentru cititoarele SD.

5. Lanternă cu panou solar și acumulator de 1200 mAh 👈🖱️

🔺Lanteră cu mai multe metode de încărcare a acumulatorului: de la soare sau pe fir

Un alt produs din listă vândut direct de către eMAG. Are 3 moduri de iluminare: continuă, intermitent sau lumină de veghe. Acumulatorul încorporat ar avea capacitatea de 1200 mAh, iar autonomia ar ajunge până la 4 ore pe mod de funcționare continuă și 8 ore în iluminare intermitentă. Rezistă la contactul cu picăturile de apă, dar nu în submersie completă.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.