Am încercat să scot din catalogul ce intră mâine în vigoare și câteva produse de tip gadget, iar ce a ieșit găsiți în rândurile următoare.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Lampă LED 2 în 1, încărcător auto, organizator pentru călătorie

O parte din produsele de folosit în automobil pe care LIDL le recomandă în catalogul din săptămâna viitoare

Lampa LED are acumulator de 2000 mAh și 3 ani garanție. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani. Mai este și un încărcător auto ieftin ce alimentează la 18W. Nu știu cât de util este faptul că are un singur port USB.

O să mă uit cu interes la cele 2 produse de tip organizator pentru că am nevoie de așa ceva. Momentan, este o vraiște totală unde ar trebui să fie roata de rezervă la Mazda CX-5. Trebuie să cumpăr o roată de rezervă și să nu mă bazez pe kitul inclus și garanția lor de 10 ani că ridică mașina de unde rămâne în pană și un organizator ar ajuta.

2. Lanternă cu certificare IPX4, căști on-ear cu microfon, briceag multifuncțional

Toate mi se par că au un preț rezonabil pentru ce oferă

Lanteran funcționează cu baterii, căștile on-ear au microfon și 3 ano garanție cu jack de 3.5 mm, iar cupele sunt pliabile și cuțitul așa-zis multifuncțional are o sumedenie de elemente incluse pentru prețul afișat. Nu am idee cum rezistă la utilizare în timp.

3. Aspirator de mână umed – uscat, încărcător auto 3-in-1, pompă de ulei etc

Alte produse pentru mașină de la LIDL

Nu am avut nevoie niciodată să folosesc pompa de ulei la mașină. Am un aspirator de mână de la Xiaomi pe care tot zic că-l deschis și încep să-l utilizez. Este interesant aspiratorul pentru că are și funcție de suflare, iar la husele LIDL aș zice pas. lampa

4. Set badminton etc

O mulțime de alte produse pentru camping

Cred că am cumpărat un set de badminton de la LIDL la un moment dat. Cred că l-am folosit 1 dată sau de 2 ori. Nu m-a prins niciodată sportul ăsta versus tenisul de câmp sau de masă.

5. Produse pentru camping

Nu sunt gadgets, dar mi se par utile la o ieșire în aer liber

Repet, nu sunt neapărat gadgeturi, nu au alimentare cu energie electrică etc. Totuși, mi se pare că sunt de folos dacă vreți să ieșiți în aer liber și am impresia că geanta-rucsac menține temperaturile scăzute pentru o perioadă de timp.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.