În catalogul valabil în magazinele Lidl pentru săptămâna ce a început nu sunt prea multe gadgets, dar o listă de 5 produse am reușit să alcătuiesc.

Catalogul îl puteți descoperi pe aici.

1. Reflector LED cu powerbank;

Elementul prin care iese în evidență este faptul că are baterie încorporată și autonomia ajunge până la 5 ore pentru un spot și 3 ore pentru ambele spoturi. Cablul de încărcare are lungimea de 90 cm și este pe USB Type-C. Include și un suport mobil cu magneți. Nu este ieftin, dar faptul că are baterie îl ajută să fie utile în anumite scenarii de utilizare.

2. Lampă / Veioză LED;

Are putere de 3.5W, cablu de alimentare de 1.75 metri, înălțime de până la maxim 40 cm și are suport sau clemă de prindere. Poate deveni un accesoriu util pentru cei ce studiază la birou etc.

3. Smart TV Xiaomi;

Smart TV-urile Xiaomi au ajuns și în oferta Lidl. A primit un articol dedicat pe aici. Punctul negativ este rezoluția HD, iar punctele PRO sunt designul, hardware-ul, conectivitatea, Dolby Audio + DTS-HD, telecomanda cu bluetooth, asistentul Google integrat + Chromecast și Miracast + celelalte funcții aduse la pachet.

4. Prelungitor Silvercrest;

Nu este cine știe ce gadget, dar l-am pus pe aici spre a realizat lista de 5 produse. Are buton de pornire și oprire, un cablu cu lungimea de doar până la 1.4 metri, pot fi conectate până la 6 aparate în mod concomitent.

5. Radio cu ceas digital;

Ceasul mi se pare a fi suficient de mare și lizibil pe timp de noapte și pe timp de zi, iar funcția de radio FM îl face util pentru cei interesați de un dispozitiv cu mai multe funcții. Poți înrola 2 alarme și are 40 de locuri de memorare a posturilor de radio preferate.