Am găsit mai multe produse interesante în oferta LIDL. Sunt din domenii diverse și sper să le găsiți utile.

Mai întâi trebuie sa precizez că acest articol a fost scris de pe smartphone. Așa că un pic de indulgență din partea voastră pentru eventuale greșeli m-ar ajuta.

1. Fierbător de apă și toaster;

Sunt relativ ieftine, au design plăcut și se se potrivesc în pereche. Să nu pierdeți bonul pentru garanția specifică LIDL, de 3 ani de la momentul achiziției.

Fierbătorul are putere de 3100W, capacitate de 1.7 litri. Toasterul urca la 950W.

2. Cântar pentru bagaje, încărcător wireless magnetic și cablu de date cu microUSB, port lightning și USB Type-C;

LIDL a adus în oferta sa curentă și câteva produse de folosit în mașină: încărcător wireless cu suport magnetic (util la seriile 12 și 13 de iPhone), un cablu ce se potrivește cu gadgeturile pe microUSB, USB Type-C și port lightning.

În screenshot vedeți și un cântar de bagaje ce nu ocupa prea mult spațiu. Așa vei scăpa de momentele stânjenitoare când la aeroport trebuie să arunci de prin bagaje spre a te încadra în limitele impuse de compania aeriană.

3. Robot multifuncțional de bucătărie;

Mai rar ca un produs să aibă o întreagă pagina dedicată în catalog. Face o sumedenie de operații și descoperiți ce știe mai sus. Are rol de vas de mixare, temperatura poate fi reglata din 5 în 5 grade, încorporează și un cântar de bucătărie etc.

4. Banda LED;

Are 16 LED-uri, 9.5W și dimensiuni de 54.5 x 5.3 x 2.7 cm. Nu sunt informații legate de un eventual reglaj al intensității sau dacă știe cu lumină caldă sau rece.

5. Masca de sudura;

Dacă ajung pe la LIDL și găsesc dispozitivul de mai sus cred că o să cumpăr o unitate pentru tatăl meu. Se pricepe serios la treabă asta cu sudura. Dacă aveți alte recomandări în această zonă, le aștept în secțiunea de comentarii.

Categorii: gadget

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.