Sunt multe gadgets în catalogul LIDL ce urmează a fi activ din cursul zilei de mâine, iar o listă descoperiți în materialul de față.

Cumpără key-uri cu garanție pentru Windows 10 și Office 2021!

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Computer irigații cu bluetooth și aplicație dedicată pentru Android și iOS 

Util pentru cei ce doresc să controleze inteligent cum irigă gazonul etc

Poate fi setat un ritm de irigare pe 7 zile, cu selectare a zilelor și pot fi setate până la 6 intervale în fiecare zi. Durata de irigare poate fi setată de la 1 minut la 9 ore și 59 minute. Funcționează pe baterie, are certificare IPX4 în ce privește contactul cu picăturile de apă, bluetooth și aplicații dedicate pentru smartphone-urile cu Android și iOS.

2. Ghirlandă solară și sistem de răcire Parkside cu 10 duze de pulverizare

LIDL și-a propus să-și răcorească clientelă, dar și să le aducă soluții LED interesante pentru serile de vară

Mai sus aveți 2 produse. Un set pentru sistem de răcire ce costă 39.99 lei și are incluse 10 duze de pulverizare, lungime de 10 metri și în total sunt 53 de piese. A doua soluție este o ghirlandă solară cu alimentare ce este formată din 50 de LED-uri (cred că sunt mai multe LED-uri în fiecare bec).

3. Borcan decorativ solar cu LED și instalație lampioane XXL 

Borcan cu panou solar și LED-uri + instalație de lampioane + puf cu LED

Instalație de lampioane și fotoliul de tip puf cu LED sunt adiții noi în oferta LIDL. Instalația de lapionae are lungime de 7 metri, iar cablul de alimentare are 10 merti. Puf-ul cu LED are și telecomandă, luminozitatea este reglabilă în 5 trepte și suportă până la 90 de kg. Borcanul decorativ sosește în mai multe forme, iar durata de iluminare este de până la 8 ore.

Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

4. Pietre decorative fosforecente și alte produse interesante

Alte produse pe care LIDL le propune în sezonul cald

Mai sus aveți un set de pietre fosforescente ce costă 17.99 lei / bucată. Mai este și o decorațiune LED solară ce se aprinde automat pentru 8 ore la lăsarea întunericului la 29.99 lei. dar și o lamă solară cu LED și tijă la 35 cm. Puteți cumpăra de la LIDL și moriști de vânt, dar și o protecție vizuală pentru balcon ce sosește în două variante de culoare.

5. Suport pentru laptop, baterie de 10000 mAh, încărcător wireless etc

Alte gadgets din oferta LIDL

Suportul pentru laptop are un design elaborat și pe lângă notebook primește și o tabletă sau un smartphone. Are loc și pentry mousepad. Aș spune că arată într-un fel pentru suma la care a fost listat. În aceeași sumă puteți achiziționa și un mirăcitor pentru aer cu lumină de veghe, tăviță pentru cuburi de gheață și LED în 7 culori. Bateria externă este de 10000 mAh și încărcătorul wireless alimentează la 10W.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.