Sunt câteva produse interesante în catalogul LIDL ce a devenit activ de astăzi în rețeaua de magazine locală.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1.  Aparat solar pentru alungarea animalelor; 

🔺Tot felul de produse mai mult sau mai puțin utile în oferta magazinelor LIDL

Nu știu cât de eficient este un aparat precum cel de mai sus. Înțeleg că ține la distanță rozătoarele, câinii sau pisicile prin ultrasunete și fascicule de lumină. Raza de detecție este de 8 metri și se face printr-un senzor de mișcare cu unghi de 110 grade. Sunt 5 programe pentru anumite grupe de animale. Costă doar 49.99 lei. Alte produse similare cu feedback bun sunt și de 4 – 5 ori mai scumpe.

În oferta LIDL a sosit și o mașină de găurit, frezat, șlefuit, polișat, curățat, taiat și gravat. Costă 99 lei și sunt incluse 44 de capete, 5 clești de strângere, cablu de încărcare pe USB Type-C etc.

2. Creion electric pentru gravat; 

🔺Nu am folosit un astfel de gadget vreo dată, dar mi se pare interesant

Bunicul meu își scria numele pe orice butoi de plastic sau lemn. Acum cu creionul electric de mai sus ar fi putut să facă asta și pe un pahar sau pe orice produs fabricat din sticlă, metal, piele sau lemn.

Sunt incluse 2 vârfuri de gravat interchimbabile (gros sau fin).

3. Instalații LED pentru exterior;

🔺Pentru un plus de culoare în curtea locuinței, pe balcon etc

LIDL listează mai multe instalaii LED, de la sfere luminoase pentru exterior ce se prind automat la lăsarea întunericului și până la pietre decorative fosforeente. Instalația LED are certificare IP44 și include 20 de becuri.

4. Robot de tuns gazonul; 

🔺A reapărut în oferta LIDL și ar putea fi de mare ajutor pentru cei ce doresc să economisească timp în îngrijirea gazonului

LIDL aduce 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Sunt 3 moduri reglabile de lucru, iar ecranul LCD facilitează configurarea și controlul. Are funcție de revenire automată la bază când detectează ploaia. Dispune de 3 cuțite și cap rotativ central de unde se reglează înălțimea de tundere – 25 – 60 mm. Autonomia cu acumulatorul de 2Ah ar fi de 45 minute, iar încărcarea de la 0 – 100% se face în 60 de minute.

Prețul mi se pare de-a dreptul excelent. Alte produse similare ce au strâns și feedback bun costă de peste 3 ori mai mult.

5. Șubler digital; 

🔺Pentru cei ce caută precizie maximă

Domeniul de măsurare este între 0 – 150 mm și am să cumpăr unul. Mai sunt și alte produse interesante pe care le descoperiți în catalogul LIDL (link în prima parte a articolului).

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.