De mâine intră în vigoare un catalog nou, iar 5 produse ce pot fi considerate tangențial gadgets sunt listate în articolul de față.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

Cumpără key-uri cu garanție pentru Windows 10 și Office 2021!

1. Aspirator ferestre, cu acumulator

Soluție de curățare a ferestrelor de dimensiuni generoase

Îmi amintesc că era ceva mai scump în trecut. Mă rog, ar putea fi un alt model. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

2. Ciclocomputer fără fir

Pentru cei ce caută să monitorizeze distanțele parcurse pe bicicletă

Printre funcțiile integrate se află măsurarea vitezei, cronometru, contor distanță, afișarea temperaturii, contor calorii, ardere grăsimi, afișare a emisiiloe evitate de CO2.

3. Geantă de bicicletă, cu suport pentru smartphone

Geantă are și câteva detalii reflectorizante spre a ieși în evidență pe timp de noapte

Mai sus aveți 2 produse concepute spre a fi folosite pe bicicicletă – geantă cu suport de smartphone și suport de telefon pentru bicicletă. Ambele primesc telefoane mobile cu dimensiuni de până la 160 x 75 mm. Galaxy S23 Ultra are 153.4 x 78.1 mm, Huawei P60 Pro are 161 x 74.5 mm. Teoretic, trebuie să fie un smartphone cu diagonala de până în 6.5 inci.

4. Minipompă și unealtă 16 în 1

O sumedenie de chestii într-un produs compact

Poate fi o soluție pentru cei ce merg mult cu bicicleta și doresc să repare o eventuală problemă. Din descriere înțeleg că pe lângă funcția de minipompă sunt și o multitudine de chei, șurubelnițe etc.

5. Nivelă laser în cruce, cu stativ telescopic

Nu este un gadget ci o unealtă specializată

Am văzut că LIDL aduce constant astfel de produse și trag concluzia că sunt destule persoane ce le achiziționează. Îmi amintesc că Darius a folosit ceva de genul când lucra la casa mea din Găești, doar că el nu avea stativ ci folosea un trepied mai vechi.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.