În catalogul LIDL ce va fi valid de mâine am găsit câteva produse pe care le putem considera gadgets, iar în listă aș spune că veți găsi dispozitive cu adevărat utile.

Catalogul LIDL din perioada 15 – 21.08.22 îl puteți consulta aici. 👈🖱️

1. Aparat hidromasaj pentru picioare;

Stimulează fluxul sanguin și dispune de 4 role pentru masaj. Dimensiunile sale sunt 25 x 123 – 260 x 25.5 cm. Are consum de energie destul de mic și garanție de 3 ani. Mi se pare a avea un preț rezonabil.

2. Cameră pentru inspecție cu display;

Mi se pare a fi mai degrabă o unealtă. Are o sondă cu cameră ce nu se teme de contacti cu apa, gât de tip lebădă, alimentare cu microUSB, lumină cu 6 LED-uri albe cu 10 trepte de luminozitate și funcție de zoom în 4 trepte.

3. Aspirator de mână umed-uscat cu acumulator;

Are port de încărcare pe USB Type-C, rezervor de 250 ml, baterie de 2000 mAh. Mi se pare perfect pentru a face curat prin diferite spații, inclusiv în automobil.

4. Cântar cu funcție vocală;

Nu sunt specificate prea multe informații, dacă primești comenzi prin Amazon Alexa sau Google Assistant – altfel nu-mi explic ce comenzi vocale poți lăsa unui cântar. Nu se specifică nici că ar fi un cântar smart, cu aplicație dedicată pe smartphone și funcții avansate de analiză a corpului.

5. Reflector de 100W cu 140 LED-uri;

Este un reflector cu adevărat luminos ce dispune de senzor de mișcare și se activează de la o distanță de până la 8 metri – luminozitate de 10000 lm.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.