Am ales 5 produse din catalogul ce urmează a intra în vigoare la LIDL, unele dintre ele au fost listate și cu alte ocazii și revin în stoc.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aspirator vertical de tip 2-in-1

Aspirator vertical de tip 2-in din portofoliul Silvercrest

Este un aspirator vertical ieftin de tip 2-in-1 ce l poți folosi fără sac. 2-in-1 adică se transformă din aspirator de mână în aspirator de podea. Consumul de energie este de până la 600W, iar lungimea cablului este de 6 metri. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

2. Cântar analiză corporală Medisana

Are bluetooth și aplicație dedicată pentru Android și iOS

Poți măsura și monitoriza greutatea, grăsimea corporală, cantitatea de apă din corp, procentul de masă musculară și greutatea osoasă și determină IMC-ul (indicele de masă corporală).

3. Lampă LED de tip 2-in-1 magnetică, accesorii fixare cabluri și altele

Nu sunt gadgets în adevăratul înțeles al termenului, dar le-aș considera utile în locuință

Mai sus descoperiți o lampă LED magnetică de tip 2-in-1 cu carcasă din aluminiu, iluminare frontală și autonomie de până la 5 ore sau iluminare laterală și autonomie de până la 3 ore. Mai dați de 2 tipuri de truse de unelte, accesorii pentru fixarea cablurilor, dar și un panou organizator pentru unelte.

4. Lampă verticală cu LED și plafonieră LED în diferite culori 

Pentru un plus de culoare și eficiență energetică în locuință

Lampa verticală cu LED din câte îmi amintesc nu a mai fost listată până acum. Sunt două variante: abajur cu efect decorativ de stele sau abajur cu iluminare uniformă. LIDL spune că ar reduce consumul de energie cu 825 față de un bec incadescent (nu prea cred că mai folosește cineva unul).

Plafoniera LED sosește în mai multe culori, are și telecomandă cu baterii incluse etc.

5. Radio FM / DAB+ 

Perfect pentru bucătărie

A fost adus și cu alte ocazii. Este un radio FM cu sincronizare automată a orei și datei prin RDS, permite reglarea intensității luminoase în mod automat. A fost conceput spre a fi ușor de montat sub mobilier și îi poți seta și 2 timpi de alarmă.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.