Articolul din săptămâna trecută a strâns peste 40.000 de vizualizări și revin în fața voastră cu altul similar. Veți descoperi 5 produse interesante ce nu sunt neapărat gadgets, dar se apropie destul de mult de acest termen.

1. Compresor vertical;

Am un prieten ce folosea unul clasic ce era poziționat orizontal, cumpărat tot de la Lidl. Îl folosea la construcția de case pe structură de lemn cu un pistol pentru cuie, dar și în alte situații în care este necesar un astfel de aparat.

2. Pistol pneumatic de înșurubat;

Mi se pare util în această perioadă a anului, mai ales dacă nu ați făcut încă trecerea de la anvelopele de iarnă spre cele de vară și vreți să faceți această schimbare pe acasă și nu la o vulcanizare (apropo, a costat 70 lei pentru schimbat anvelope de iarnă cu cele de vară + echilibrat, scorul vostru care este?)

3. Multimetru;

Sunt două variante: multimetru de tip creion sau de tip clește, iar prețul este de 85 lei. Vedeți că modelul de tip clește are o rezistență mai performantă. Este o altă unealtă destul de specializată cumva.

4. Irigator bucal cu acumulator;

Marele său avantaj este prețul. Costă doar 99.99 lei, are trei trepte de intensitate pentru jetul apei, baterie de 800 mAh și garanție de până la 3 ani. Rezervorul de apă are 130 ml.

5. Periuță de dinți electrică Oral-B;

În pachet sunt incluse 2 capete, urcă până la 7600 rpm, iar timer-ul este de 2 minute.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.