Data trecută am putut realiza o listă cu 10 gadgets de la LIDL, dar în oferta curentă sunt mai puține produse de tip gadget și ne întoarcem la lista tradițională de 5 dispozitive. Apropo, articolul precedent a strâns peste 65.000 de vizualizări (record nou pentru acest tip de articole).

Catalogul complet din perioada 20.06 – 26.06.22 îl descoperiți aici. 👈🖱️

1. Reflector LED solar cu senzor de mișcare; 

Mi se pare o achiziție inspirată dacă dorești să obții un plus de economie în ce privește consumul de energie. Trebuie doar să fie montat acolo unde panoul solar se află sub directa acțiune a razelor de soare. Raza de acțiune a senzorului de mișcare este de 5 – 8 metri, are certificare IP44 în ce privește contactul cu apa și praful, iar garanția este de 3 ani.

2. Dispozitiv UV antiinsecte;

Nu știu dacă este neapărat un gadget, dar cred că are potențialul în a deveni un dispozitiv folositor. Lungimea cablului este de 1.5 metri.

3. Binoclu cu mărire 10x; 

Cred că am avut un binoclu când eram mai mic, dar nu avea performanțele celui de mai sus. Mă rog, la sub 100 lei nici nu trebuie să vă așteptați la cine știe ce, este o jucărie un pic mai bine pusă la punct ca performanțe. Mărește de până la 10, câmp vizual de 120 metri, dispune de un obiectiv de 5 0mm și sticlă optică tratată antireflexe. În pachet veți primi și geantă de umăr, curea, servețel de curățare și 4 capace de protecție.

4. Aparat solar pentru alungarea animalelor;

Încorporează un senzor de mișcare reglabil cu rază de detecție de până la 8 metri, certificare IP44 în ce privește contactul cu apa și praful.

5. Lanternă cu powerbank; 

Sunt trei moduri de iluminare: maxim, mod economic și semnal SOS. În pachet este inclus un adaptor ce permite încărcarea de la priza auto.

Categorii: gadget

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.