Nu sunt prea multe gadgets în catalogul ce urmează a fi activ de mâine. Am realizat o listă ad-hoc ce sper să o considerați interesantă.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat de făcut vafe cu tăvițe interschimbabile; 

🔺Produse electrocasnice în oferta LIDL

Ambele produse au 3 ani garanție și este suficient să aveți bonul înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Nu am folosit și nu știu dacă să le recomand sau nu, dar unele apar frecvent în ofertă.

2. Aparat de tăiat cu plasma; 

🔺Util pentru cei ce desfășoară diverse proiecte prin curte

Fac o trecere rapidă de la vafe la aparat de tăiat. Trebuie ținut cont că este utilizabil doar în combinație cu un compresor. Sunt 4 accesorii pentru arzător, iar printre accesoriile incluse se află clemă de împământare cu cablu, arzător de tăiere cu cablu de tăiere de 2.5 metri, furtun pneumatic cu sistem de racordare rapidă etc.

3. Lampă 3-in-1 pentru camping; 

🔺Multe produse de camping în catalogul LIDL ce devine activ de mâine

LIDL vinde o lamă LED de tip 3-in-1, dar și un set de gătit pentru camping din 12 piese + cort de 4 persoane ce mi se pare că are un preț bun.

4. Ladă frigorifică electrică: 

🔺LIDL te pregătește de drumețiile ce urmează a fi făcute la vară

Lada frigorifică electrică are două opțiuni de alimentare: convențional la priza de acasă sau la priza de 12V a automobilului. Răcește cu până la 20 de grade sub mediul ambiental sau menține o temperatură de până la 65 grade Celsius dacă este nevoie.

5. Prăjitor de pâine;

🔺Prăjitorul de pâine are un design inedit pe lateral

Puteți alege între un prăjitor de pâine colantat diferit față de alte produse din piață, iar cei ce consumă clătite destul de des pot alege un aparat dedicat ce facilitează prepararea.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.