Am ales 5 produse ce măcar tangențial pot fi considerate gadgets din catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat de măsurare multifuncțional + nivelă laser în cruce; 

🔺Produse pentru cei dornici să realizeze proiecte DYI pe acasă

Dacă îmi amintesc corect, Darius folosește nivela laser în cruce și este mulțumit de ea. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) pentru a beneficia de cei 3 ani de garanție. Văd că acum au și un aparat de măsurare multifuncțional cu laser și ruletă. Precizia este de ➕➖2 mm. Sunt salvate automat peste 100 de valori măsurate.

2. Capsator electric + șurubelniță cu acumulator; 

🔺Am avut șurubelnița la un moment dat și este ok, o jucărie ușor mai avansată

Capsatorul electric nu-mi amintesc să-l mai fi văzut în oferta LIDL, dar cel mai probabil, mi-a scăpat. Folosește capse cu dimensiunea între 6 – 14 mm și cuie de 14 – 15 mm. Printre accesoriile incluse se află 400 de capse de 10mm și 100 de cuie de 14 mm. Cablul are lungimea de 3 metri.

Șurbelnița cu acumulator are și funcție de lanternă ad-hoc prin LED-ul integrat.

3. Mască pentru snorkeling;

🔺Nu este un gadget, dar îți aduce momente de relaxare în concediul de peste vară petrecut la mare

Câmpul vizual este de 180 gradem iar circularea aerului în opinia LIDL reduce acoperirea cu vapori a geamului. Are și suport pentru o cameră video de acțiune, iar tubul de respirat Dry-Top reduce pătrunderea stropilor de apă. Dispozitivele de genul îmi amintesc de filmul Avatar (deși sunt pe piață cu mult înaintea producției lui James Cameron.

4. Lampă de lucru LED cu acumulator și platformă pentru transport;

🔺Produse utile, în funcție de scenariul de utilizare al fiecăruia

Lampa LED este destinată celor ce lucrează la automobile și nu numai. Sunt trei trepte de luminozitate, are cârlig și picior magnetic, iar acumulatorul este reîncărcabil. Nu sunt oferite informații legate de capacitatea bateriei. Platforma pentru transport suportă greutăți de până la 250 de kg.

5. Sistem de răcire și irigare la LIDL;

🔺Interesant că este denumit și sistem de răcire, nu doar de irigare

Presupun că există și posibilitatea de a-l monta astfel încât să-ți aducă un plus de răcoare în zilele toride vară ce după cum vedem deja au început la nivel maxim în vara lui 2024.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.