Am găsit o sumă de gadgets în oferta LIDL și chiar am putut să fac o mică selecție pe catalogul curent. Data trecută abia am încropit o listă de 5 produse. Cred că veți descoperi dispozitive interesante.

Întregul catalog îl puteți consulta aici. 👈🖱️

1. Ceas fitness cu afișaj LCD;

Nu este un smartwatch ci un ceas de fitness ce monitorizează activitățile desfășurate peste zi, măsoară și pulsul cardiac și nu necesită centură pentru piept spre a îndeplini această operațiune. Se încarcă pe USB, afișează și consumul de calorii, ora, timpul, cronometru, alarmă, calendar etc.

2. Căști wireless in-ear;

Sunt căști ieftine cu bluetoooth, autonomie de până la 4.5 ore și pot primi comenzi vocale prin asistentul Google și Siri. Garanția este de 3 ani și au certificare IPX4 în ce privește contactul cu picăturile de apă.

3. Ciclocomputer fără fir;

Dacă vrei să măsori distanțele parcurse cu bicicleta și nu vrei să apelezi la o aplicație pe smartphone poți folosi un gadget precum cel de mai sus. Pornește automat și nu are nevoie de un fir conectat la roată, măsoară viteza, distanța, afișează temperatura, monitorizează caloriile consumate și grăsimile arse.

4. Cană cu cântar;

Este potrivită spre a măsura apă, ulei, lapte, făină. Are un sistem automat de comuntar, funcție de cântărire adaptată în funcție de țară, poziționare automată la zero etc.

5. Aspirator UV antiacarieni;

Are 3 funcții: lampă UV împotriva acaerienilor, mod aspirare + funcție de rulare și scuturare. Nu folosește substanțe chimice pentru sterilizare, se bazează strict pe lumina UV. Include filtre HEPA ce sunt lavabile.

Bonus: Letcon cu acumulator

Nu este un gadget ci o unealtă. Funcționează atât pe nază de acumulator, cât și cu alimentare la priză pe USB-C. În pachet sunt incluse și 10 gr. de aliaj de lipit.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.