În catalogul ce începe a fi activ de mâine au prins mai multe produse de gaming (căști, mouse, tastatură etc). 

Puteți descoperi catalogul complet aici👈🖱️

1. Aparat de curățat cu presiune; 

Aparat de curățat cu presiune ce se pliază pe mai multe scenarii de utilizare

Are suficientă lungime pentru cablul de alimentare și furtun – 5 metri + 10 metri. Poți să înconjori fără problemă aproape orice automobil. Dispune și de un sistem automat de pornire / oprire pentru economisirea energiei electrice.

2. Aspirator vertical de tip 2 în 1; 

Aspirator cu tehnologie ciclon pentru aspirare fără sac

Are baterie de 2500 mAh ce îi conferă autonomie de până la 45 de minute, garanție de 3 ani și bonul fiscal poate fi înregistrat în aplicația LIDL+. O parte din specificațiile sale le descoperiți în captura de ecran de mai sus. Observați că se poate folosi și pentru a face curat în automobil, spre exemplu.

3. Căști de gaming; 

Căști de gaming cu preț măricel

Se concetează cu USB, are sunet surround de tip 7.1 și iluminare LED. Cablul are o lungime de…, 2.2 metri.

4. Ceas gaming; 

Termenul gaming mi se pare a fi folosit fără un motiv anume pentru acest ceas

Afișează data, ziua și alarma. Cablul are lungime de 1 metru, iar figurina este din acril. Pot fi alternate culorile și are funcție touch.

5. Kit cu tastatură și mouse de gaming;

Și aici aș spune că prețul este ceva cam mare pentru produsele aduse în pachet

Mouse-ul are DPI de până la 7200, 7 taste și timp de răspuns de 2 ms. Tastatura este pe USB și are cablu de 2.2 metri, iar unele taste sunt evidențiate printr-o culoare albastră intensă.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.