Am observat că în catalogul din perioada 27.06 – 3.07.22, LIDL nu se concentrează în mod deosebit pe dispozitive de tip gadget, dar o listă puțin forțată de 5 produse aș spune că am descoperit.

Întregul catalog îl puteți consulta aici. 👈🖱️

1. Quadrocopter;

Am putea spune că este o dronă de jucărie. În pachet sosește cu un controller de tip gamepad ce funcționează pe 2.4 GHz, are mai multe moduri automate de zbor, 4 niveluri de viteză, integrează un senzor gyro pe 6 axe pentru un plus de stabilitate și totul la aprox. 150 lei.

2. Avion planor;

Nu pot spune că este un gadget, dar juniorul se va bucura de o jucărie de genul alături de alți prieteni de-ai săi. Este recomandat spre a fi folosit de la vârsta de 8 ani în sus. Trebuie doar să ai un spațiu pe măsură spre a-l folosi.

3. Rucsac frigorific;

Ce trebuie ținut cont la un rucsac de genul este că are nevoie de pastile spre a menține temperatura. Nu îl iei, adaugi produsele acolo și gata, așa cum se așteaptă unele persoane. Mă rog, observ că și LIDL nu se teme în a-l denumi rucsac FRIGORIFIC, un termen pe care l-aș considera ușor forțat.

4. Friteuză cu aer cald;

Sunt curios cum funcționează. Nu are nevoie de ulei sau grăsime spre a funcționa. Are control touch, 8 programe preinstalate, capacitate de 2.5 litri pentru coș și primește 500 gr. de cartofi pai. Are putere de 1350W.

5. Cântar de bucătărie;

Este ieftin și cântărește până la maxim 5 kilograme.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.