Am selectat 5 produse din catalogul LIDL ce de mâine va fi activ în magazinele din întreaga țară.

Este unul axat pe Crăciun, cu multe jucării, instalații luminoase etc. Sunt conștient că lista de mai jos nu este neapărat cu gadgets, dar sunt prin apropiere cumva, iar prin catalog mai vedeți și alte produse ce dacă ne-am forța le putem denumi așa.

Catalogul complet îl descoperiți aici👈🖱️

TOP 5: Oferte eMAG din 26.11.23;

1. Baterii Duracell cu 10 bucăți la 29.99 lei; 

🔺Nu este un gadget, dar alimentează diferite gadgets de prin locuință

Nu este cine știe ce ofertă. La eMAG găsiți setul de 12 baterii Duracell pe formatul AAA la 25.59 lei printr-un reseller. Avantajul LIDL ar putea fi dat de faptul că le iei direct din magazin, fără a merge la easybox, a aștepta curierul etc.

2. Figurină 3D luminoasă din acril; 

🔺Sunt o sumedenie de instalații și figurine la LIDL pentru cei ce vor să-și împodobească locuința

Mi se pare haios că au garanție de 3 ani și presupun că știți bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția respectivă. Este o figurină 3D de folosit la interior, au și un temporizator de 6 ore, iar bateriile sunt incluse.

3. Lampă de mână cu LED și baterie externă;

🔺Un produs util, că tot se face noapte din ce în ce mai devreme

Are putere de 3 x 2W pentru lateral și 3 x 0.5W pentru partea superioară. Se alimentează pe USB și are în pachet și o baterie externă de…, 800 mAh (8000 mAh ar fi fost binevenit).

4. Telescop Skylux cu trepied;

🔺Produse ce pot fi rezervate în aplicația Lidl Plus și ridicate din magazin

Nu știu cine cumpără un telescop de la LIDL, dar presupun că există cerere din moment ce vin în ofertă cu așa ceva. Văd că au și un televizor LED, dar nu se specifică diagonala etc.

5. Santier feroviar din lemn; 

🔺Nu este așa scump și este fabricat din lemn

Găsiți o sumedenie de trenulețe de jucărie pe aici, cu zeci de recenzii, preț mai bun etc. Nici oferta LIDL nu-i neapărat rea, dar să aveți grijă prin pachet să nu fie desfăcut, iar câte un binevoitor să-și fi însușit din componente.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.