Sunt puține așa-zis gadgets în catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine în rețeaua de magazine din întreaga țară.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat hidromasaj pentru picioare; 

🔺Pentru cei ce doresc un moment de relaxare

Când am văzut imaginea mi-a amintit puțin de ligheanul cu apă pe care bunicul meu mi-l aducea în fiecare vară să mă spăl pe picioare înainte de somn, în urmă cu peste 30 – 35 de ani. Acum avem tehnologie și aici. Aparatul din imagine este capabil să facă masaj uscat sau cu apă, generează bule de aer și vibromasaj pentru tălpi, are funcție de păstrare a temperaturii apei.

LIDL aduce 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS).

2. Cântar de analiză corporală cu bluetooth; 

🔺Are și aplicație dedicată pentru smartphone

Nu aș recomanda acest produs. Aș merge la siguranță cu un produs similar de la Xiaomi, unul ce a strâns nota 4.57 din…, 1210 review-uri și este chiar mai ieftin cu câțiva lei. Un avantaj pentru cântarul LIDL este că susține persoane cu greutatea de până la 180 de kg.

3. Cântar de bucătărie la LIDL;

🔺Are ecran LCD și este recomandat a fi folosit până la 5 kg

Trebuie să fiu sincer și să spun că l-am pus în listă pentru că nu prea aveam ce să aduc aici. Funcționează cu baterii, sosește în diferite variante de culoare și face parte din gama Silvercrest.

4. Dozator de săpun cu senzor de mișcare; 

🔺Are capac detașabil și poate fi folosit fără contact

Este un produs ce apare și dispare din oferta magazinelor LIDL. Am citit comentarii de la cei ce l-au folosit și erau cumva mulțumiți. O soluție similară găsiți aici.

5. Pară de duș cu LED și set de manichiură cu acumulator; 

🔺Sunt două modele: unul cu 2 tipuri de jet și altul cu 5 tipuri

 

Para cu LED îmi aminyesc că a mai fost în oferta LIDL, dar mi se pare a fi genul de chinezări de aproape unică folosință. Setul de manichiruă cu acumulator trebuie să recunosc că nu l-am mai văzut, dar nici nu m-am gândit că există așa ceva. Are acumulator și încărăcare la priză = gadget, nu?

🔺Are 2 viteze și 2 direcții

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.