Am parcurs rapid catalogul LIDL ce urmează a fi valid de mâine și am selectate mai multe produse, cu grad mai mare sau mai mic de interes pentru voi.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

Cumpără key-uri cu garanție pentru Windows 10 și Office 2021!

1. Adaptor priză cu 2 porturi USB 

Are 3 ani garanție

Lipsește partea smart spre a fi un gadget în adevăratul înțeles al termenului. Până la urmă aș spune că contrabalansează puțin cu cele 2 porturi USB.

2. Baterie monocomandă cu LED

Gimmick de marketing

Nu-mi amintesc să fi văzut ceva de genul pe undeva. Culorile variază în funcție de temperatură. Sub 32 grade Celsius luminează albastru, între 33 – 40 grade Celsius se aprinde verde și la peste 41 grade Celsius se aprinde roșu.

3. Diferite electrocasnice, de la plită inducție și până la mixer de mână

Mixerul este de la Bosch, celelalte produse sunt din gama internă a LIDL – Silvercrest Kitchen Tools

Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani. Asta-i valid pentru plita de inducție și mixerul vertical, mizerul de la LIDL nu are eticheta cu 3 ani garanție.

4. Minirăcitor de aer cu lumină de veghe

Are 3 trepte de viteză, lumină ambientală cu LED în 7 culori diferite și funcție de oscilație inclusă. Consumyl de energie este de 10W.

5. Piscină + accesorii dedicate

Timid, începe vara și sezonul piscinelor din curte

Sunt mai multe produse pe care LIDL le aduce în magazinele sale. De la o piscină cu cadru metalic de 300 x 76 cm și până la prelată dedicată, kit de curățare și scară dedicată.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.