Am ales mai multe produse interesante din catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat de tuns părul și barba cu acumulator & altele; 

🔺LIDL listează un aparat de tuns părul și bara, o periuță de dinți electrică și un cântar cu funcție vocală

Aparatul de tuns părul și barba face parte din gama Silvercrest Personal Care și dispune de garanția de 3 ani, bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Este un aparat de tuns 2-in-1. Periuța de dinți este din oferta Oral-B, include 2 capete și are timer de 2 minute. Cântarul are funcție de redare vocală a rezultatului. Este inclusă în pachet și bateria ce-l alimentează.

2. Letcon cu acumulator;

🔺Face parte din gama Parkside ce se bucură de obicei de apreciere din partea celor ce le achiziționează

Sunt mai multe accesorii incluse, de la un vârf de lipit, 10 grame de aliaj de lipit și până la un cablu de încărcare pe USB Type-C cu lungimea de 1 metru.

3. Reflector LED solar cu senzor mișcare;

🔺Este destul de ieftin și de aici nu știu ce specificații utile ar putea fi aduse în acest preț

La 50 lei primiți un reflector LED solar cu senzor de mișcare, certificare IP44 în ce privelte contactul cu apa, unghi de detecție la 90 de grade etc.

4. Scaun pliabil cu blat atașabil; 

🔺Da, nu este un gadget în adevăratul înțeles al termenului, dar îl consider ingenios

Nu-i chiar ieftin, dar mi se pare ingenios cum au reușit să ofere un produs de tip 2-in-1. Îl poți folosi drept masă ad-hoc prin blatul atașabil sau drept scăunel pliabil. Până și picioarele sale au fost concepute spre a proteja pardoseală, deși îl vă mai ales util la exterior.

5. Unealtă multifuncțională de tip 13-in-1;

🔺Produse mai mult sau mai puțin utile…

Geanta termoizolantă este utilă dacă va fi însoțită și de pastilele de răcire. Sunt prețuri ok-ish. Unealta multifuncțională presupun că o găsiți mai ieftin pe Temu etc, dar aici măcar nu trebuie să așteptați coletul etc.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.