Am compilat o listă cu așa-zis gadgets din catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine în magazinele din întreaga țară.

Catalogul complet îl găsiți aici👈

1. Aspirator de mână umed-uscat din seria Parkside; 

🔺Este un aspirator de tip 2-in-1 cu preț așezat

LIDL aduce 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Trebuie ținut cont că în pachet nu este inclus acumulatorul și încărcătorul, iar prețul crește sesizabil cu aceste accesorii achiziționate separat.

2. Lampă verticală LED cu telecomandă; 

🔺LIDL a adus o lampă led verticală în portofoliul său

Este prima dată când descopăr lampa verticală cu LED. Văd că are lumină caldă și nu cred că există opțiunide customizare. Cablul are lungimea de 1.8 metri, iar dimensiunile lămpii sunt de 103.5 xcm x 13 cm. Are 13W (concepută pentru iluminat ambiental).

Ma au și o lampă de perete cu LED și acumulator. Se încarcă pe USB Type-C și luminozitatea poate fi reglată în trei trepte. Articulația este rotativă și autonomia ajunge până la maxim…, 12 ore. O lampă LED cu design asemănător descoperiți aici.

🔺Panou LED cu telecomandă și dimensiuni apreciabile

În aceeași secțiune aș aminti și de un panou LED cu dimensiuni de…, 100 x 25 cm. Îmi amintește de geamurile de la…, bucătărie. Are telecomandă și au și un model cu dimensiuni de 45 x 45, pentru cei ce preferă un design pătrățos și nu dreptunghiular.

3. Radio FM / DAB+ 

🔺Produs ce revine în mod constant

DAB+ este o tehnologie ce promite calitate digitală pentru stațiile radio AM și FM. Înțeleg că prin alte țări au renunțat la FM-ul analogic și au trecut pe radio-ul digital (Norvegia în 2017), DAB+ a fost deja deschis în multe țări europene, inclusiv în Bulgaria și Republica Moldova, iar la noi sunt…, discuții la nivel guvernamental.

Radio-ul de mai sus are și lampă LED încorporată în partea de jos a carcasei.

4. Stație meteo cu higrometru 

🔺Stație meteo are senzor extern

Am folosit o stație meteo precum cea de mai sus, cumpărată de la LIDL și pot să spun că și-a făcut datoria cu brio. Dacă nu vreți stația meteo aveți și opțiunea unui ceas cu higrometru.

5. Unealtă multifuncțională; 

🔺Ajunge a fi aproape un gadget prin multitudinea de funcții ce pot fi îndeplinite

Știu că nu este un gadget în termenul stricto sensu. Și aici țineți cont că nu are acumulator și încărcător. Mi se pare a fi ok pentru cineva ce lucrează ocazional și vrea un dispozitiv care să îndeplinească mai multe funcții prin adăugarea de module.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.