Sunt mai multe produse pe nișa auto în catalogul ce urmează a intra în vigoare de mâine. Am reușit să încropesc o listă de 5 gadgets.

Întregul catalog îl găsiți aici. 👈🖱️

Află cum poți activa Windows 10 de la 6.14 euro și Office 2021 de la 13.52 euro 👈🖱️

1. Suport telefon cu încărcător;

Nu sunt prea multe de spus, doar că încărcătorul se potrivește pe microUSB și USB Type-C. Cred că sunt o sumă de alte alternative în aceeași sumă alocată.

2. Aspirator auto; 

Este ieftin. Nu prea găsești aspiratoar de genul cu preț de sub 100 lei. Are mai multe accesorii în pachet, se alimentează la 12V și are rezervor de 400 ml. Cablul are lungime de 3 metri și nu uitați de garanția de 3 ani.

3. Lampă de lucru cu acumulator;

Este o lampă de 8W cu lumină frontală de 1.5W. Timpul de iluminare variază de la 3 – 6h pentru senzorul principal sau până la 16 ore pentru lampa frontală. În pachet este inclus acumulatorul încărcătorul pentru bateria încorporată de 2200 mAh.

4. Aparat de curățat cu presiune;

Nu știu cum este față de aparatele ieftine de la Karcher. Furtunul este ceva cam mic, am avut de 6 metri și era un pic cam puțin. Ajută și faptul că are cablu de 3 metri – 3 + 5 = 8 metri, ar trebui să fie suficient spre a înconjura automobilul, spre exemplu.

5. Aspirator umed și uscat cu funcție de suflare;

Funcția de suflare mi se pare interesantă. În pachet sunt incluse o sumă de accesorii, rezervorul este mare – 19.8 litri, iar recipientul este fabricat din oțel.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.