Haideți să descoperim împreună ce produse interesante a listat LIDL în catalogul ce astăzi a intrat în funcțiune.

Îl puteți consulta aici. 👈🖱️

1. Aparat digital cu display pentru măsurat profil anvelope; 

Aparat ce te ajută să măsori profilurile anvelopelor

Mi se pare că trebuie să fii cu adevărat pasionat sau, pur și simplu, să lucrezi în zona asta și să-ți dorești a oferi o măsurare cât mai precisă către client. Bateria este inclusă.

2. Aspirator cu spălare Parkside; 

Aspiratorul Parkside cu spălare seamână cu unul profesional

Are rezervor detașabil pentru apă / detergent. Are consum de până la 1600W, cablu cu lungimea de 7.5 metri și o sumedenie de accesorii incluse în pachet.

3. Mașină de copt pâine Silvercrest Kitchen Tools; 

Mașina de copt pâine de la LIDL

Are 16 programe, iar pâinea poate fi de 1 kg, 1.25 kg sau 1.5 kg. Au adus trei trepte de rumenire și funcție de menire a căldurii pentru 60 de minute. Nu știu cum se descurcă mașina de copt pâine, dar operațiunea asta îmi amintește de bunica mea și momentul când punea pâine la copt într-un…, cuptor dedicat. Era de-a dreptul excelentă, iar gustul respectiv mi-a rămas cumva întipărit în minte.

4. Mașină de înșurubat cu impact; 

LIDL este prevăzător și dorește să ne pregătească pentru primăvară când migrăm pe anvelopele de anotimp cald

Are consum de până la 550W și 3700 rpm. Garanția este de 3 ani, iar în pachet pe lângă o cutie dedicată sint incluse și 4 tubulare.

5. Redresor auto cu display; 

Un accesoriu ce nu strică să-l ai în cutia cu scule din automobil

Este potrivit pentru bateriile de 6V sau 12V. Are nevoie de conexiune la o sursă cu energie electrică.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.