În ecosistemul Xiaomi sunt prinse o sumă de gadgets ce mi se par a fi utile într-un automobil, de la camere de tip DVR și până la compresor sau starter, nișe la care uneori nici nu te gândești.

1. Aspirator auto Xiaomi 70mai MiDrive PV01;👈🖱️

Este un aspirator compact pentru automobil. Are acumulator încorporat și se alimentează pe USB Type-C. Filtrul are două straturi, unu este de tip HEPA și îndepărtează 99.5% din particulele cu un dimaetru de 0.5 microni. Are o putere de aspirație de 5000Pa și motor ce atinge viteza 32000 rpm (au integrat tehnologie japoneză Kawasaki).

2. Compresor auto Xiaomi 70Mai MiDrive TP01;👈🖱️

Are o notă bună – 4.89 din 35 recenzii. Și aici este multă tehnologie integrată: piston PTFE german cu cilindru de aer din aliaj de aluminiu și urcă presiunea până la 7 bar. Vine echipat cu 3 adaptori pentru duze de saltele, barcă cu aer, jucării, mingi sport / gonflabile (pneuri de biciclete, mașini de tip sedan sau SUV de dimensiuni medii).

3. Încărcător auto Xiaomi Mi Wireless Charger de 20W;👈🖱️

Cred că este unul dintre cele mai rapide încărcătoare wireless auto. Alimentează la 20W și are ventilator încorporat. Alimentarea se face pe un port USB Type-C aflat la bază. Și aici o să descoperiți un feedback excelent de la cei ce și-au făcut timp să-și lase impresiile formate sub formă de review.

4. Purificator aer Xiaomi 70Mai MiDrive ACO1 pentru auto;👈🖱️

Mi se pare interesant că a fost dezvoltat un astfel de produs. Mi se pare de luat în calcul pentru cei ce stau mult timp prin aglomerația din București. Este un purificator ce absoarbe praful, mirosul de fum, polenul și alte particule invizibile. Poate fi folosit în mașină, acasă sau la birou și se alimentează pe USB. Are 4 moduri de operare și integrează un senzor ce analizează calitatea aerului și stabilește modul de funcționare.

5. Starter auto Xiaomi 70Mai MAX Midrive;👈🖱️

Este o baterie de 18000 mAh ce poate porni automobile cu motoare de până la 8 litri pe benzină și 3.5 litri pe diesel. Producătorul spune că este un accesoriu perfect pentru autoutilitare, camionete, SUV-uri și motociclete.