premii red dot pentru Acer Diverse

Red Dot Design Award este o competiție în care sunt oferite premii pentru design de către organizația Design Zentrum Nordrhein Westfalen din Essen, Germania. În fiecare an, companii din diverse domenii de activitate își înscriu produsele în acest concurs cu speranța că se vor afla printre fericiții câștigători de premii Red Dot pentru design.

În cadrul ediției din 2015, Acer a obținut nu mai puțin de 5 premii Red Dot la categoria Computers & Information Technology, unde a concurat cu mai bine de 5000 de alte proiecte. Experții analizează criterii precum inovaţia, funcţionalitatea, ergonomia, durabilitatea şi calitatea.

Produsele Acer ce au câștigat Red Dot Design Award în categoria în care s-au înscris sunt următoarele:

– Notebook-urile Aspire Switch 12. Acestea sunt de tip 2-în-1 și pot fi folosite ca laptop sau tabletă. Modelul Aspire Switch 12 SW5-271 oferă cinci modalităţi de folosire într-un singur produs: notebook, pad, afişaj, pliere şi desktop. Dispune de un ecran tactil de 12.5 inci și poate fi dotat opțional cu un Active Pen, ce contribuie la uşurarea proceselor de scriere sau desenare.

Acer Aspire Switch 12

– Notebook-ul TravelMate P645. Este un model destinat mediului business, fabricat dintr-un aliaj din fibră de carbon și magneziu pentru a oferi rezistență și greutate redusă. Dispune de un ecran IPS de 14 inci cu rezoluție Full HD, iar autonomia oferită de baterie se pare că ar ajunge până la 8 ore.

Acer TravelMate P645

– Notebook-ul convertibil Aspire R 13. Acesta folosește sistemul patentat Acer Ezel Aero Hinge, ce permite rotirea cu 180 de grade a ecranului de 13.3 inci, dispozitivul putând fi folosit în şase moduri diferite. Atât ecranul tactil WQHD, cât şi partea superioară a dispozitivului sunt protejate de un strat de Corning Gorilla Glass 3, care le conferă un plus de durabilitate.

Acer Aspire R13

– Notebook-urile din gama Aspire V Nitro. Ele sunt caracterizate de învelişul exterior cu modele complexe, ce este realizat prin tehnologia NIL (NanoImprint Lithography) care-l face plăcut la atingere, oferind o textura unică. Pe lângă premiul Red Dot, Aspire V Nitro Black Edition a fost laureat în 2014 şi cu Good Design Award of Japan.

Acer Aspire Nitro

– Sistemul desktop Revo One RL85. PC de mici dimensiuni, destinat utilizării casnice, cu un design simplu şi elegant. Oferă suport pentru un spaţiu de stocare de până la 6 TB, pentru două ecrane cu rezoluţii 4K şi pentru un sistem de sunet 7.1.

Acer Revo One

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.