Cred că din ce în ce mai multe locuințe folosesc soluții de iluminat smart, de la o bandă LED adusă pe spatele televizorului și până la o combinație de produse pentru efect wow. 

Folosesc un lampadar simplu, fără funcții smart. Fix modelul pe care-l folosesc îl descoperiți aici

Am făcut o mică căutare și am descoperit mai multe soluții ce cred că ar veni bine într-un living spre a aduce un plus de culoare. 

  1. Lampă Philips Hue Play 

Trebuie precizat că necesită o consolă Philps Hue spre a folosi caracteristicile smart. Sunt milioane de culori reproduse de această lampă și zeci de mii de nuanțe pentru lumina albă de la rece spre cald. Pot fi montate și în spatele televizorului, iar pentru asta au inclus cleme speciale. Pot fi conectate 3 bare luminoase Hue Play. 

  1. Bandă LED pentru TV de la Govee

Am mai multe produse Govee și impresia mea este că oferă calitate la nivelul Philips Hue, dar la un preț mult mai așezat. 

Modelul de mai sus are un senzor dedicat ce interpretează imaginea afișată de TV și în funcție de ce este redat și luminile sunt complementare. Pare a fi o soluție mai avansată ce aproape imită experiența oferită de televizoarele Philips ce au asta nativ, integrat. 

Întradevăr trebuie să vă obișnuiți cu acel senzor ce stă cumva inestestic deasupra televizorului, dar cred că în timp, oricine se obișnuiește cumva. 

  1. Lampă de podea cu telecomandă și aplicație de smartphone 

Este o soluție ceva mai ieftină și văd că recenziile strânse sunt pozitive. A adunat nota 4.91 din 21 de review-uri, iar magazinul ce vinde acest produs are la rândul său un feedback bun (nu am idee și din câte evaluări strânse). Pe lângă aplicația dedicată, are și o telecomandă pentru un control ceva mai simplu al lampadarului RGB. 

  1. Lampă portabilă LED Philips HUE Go 

Este portabilă și ușor de transportat în diferite încăperi din locuință. Controlul se face prin Wi-Fi sau bluetooth. Și aici este nevoie de consola Philips Hue. Ărin Hue Sync și Hue Bridge, luminile oglindesc culorile și ritmul de la un film, o melodie sau de la un joc. 

  1. Lampadar Govee cu Wi-Fi, sincronizare muzică 

Este ceva mai scump față de modelul no name de la punctul 4 și în linii mari face același lucru, dar Govee după cum vă spuneam are produse de bună calitate și mergeți cumva la siguranță. Cel mai probabil, voi cumpăra unul în perioada imediat următoare. 

Acest articol este susținut de către eMAG. Opiniile exprimate aparțin strict autorului. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.