iFly – gamă de drone cu preț accesibil din partea Evolio

16/07/2016

Evolio intră pe piața dronelor cu preț accesibil prin intermediul a trei modele din gama iFly: Evolio iFly Micro, Evolio iFly Mini, Evolio iFly Pro. Costurile de comercializare sunt cuprinse între 175 și 579 lei. 

Evolio iFly Micro – 179 lei;

Este o micro-dronă cu dimensiuni de 4 x 4 cm, oferă autonomie de 5 – 7 minute și zboară la o distanță de 30 – 50 metri față de stația de control. Bateria se încarcă în 30 de minute și iFly Micro sosește în două versiuni de culoare: portocaliu și verde. Încorporează funcții precum: Return to pilot și Throw to launch. Alte elemente: cameră video sport încorporată, rotire la 360 de grade, 3 moduri de viteză pentru zbor.

Evolio iFly Mini – 299 lei;

Și aici este prezentă o cameră video ce permite realizarea de înregistrări video și fotografii, se rotește la 360 de grade. Decolează prin funcția – Throw to launch (drona aruncată în aer). Dimensiunile sale sunt de 18.50 x 15.50 x 4 cm. Autonomia de zbor ar fi de 6 – 8 minute.

Evolio iFly Pro – 579 lei;

Evolio consideră că iFly Pro este o dronă semiprofesională. Are un stabilizator giroscopic pe șase axe, funcția de control a altitudinii de zbor, funcțiile Return to pilot și Throw to Launch preluate și de către iFly Micro și iFly Mini.

Zboară pe o rază de până la 150 metri, bateria de 2000 mAh îi conferă o autonomie de 9 – 10 minute, iar dimensiunile sale sunt de 54 x 54 cm. Merge a fi accesorizată cu o cameră VGA, o cameră VGA Wi-Fi sau o cameră HD Wi-Fi (accesorii găsite în portofoliul Evolio). Merge a fi utilizată și o cameră video sport separată.

Declarație oficială:

„Orice pasionat de fotografie sau de film va aprecia imaginile surprinse cu ajutorul unei drone. Piața este încă la început în Romania, însă estimez o creștere importantă de la an la an. În opinia mea,  în 2016 se vor comercializa aproximativ 10 000 de unități, iar noi ne propunem o cotă de piață de 30%. Odată cu lansarea gamei iFly, oricine își va permite să cumpere o dronă  cu funcții smart, cum ar fi control de altitudine, “Return to pilot” sau “Throw to launch” și cu ajutorul lor să creeze conținut  unic”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.