HyperX Pulsefire FPS – mouse de gaming cu butoane Omron și fiabilitate la 20 de milioane click-uri

24/04/2017

HyperX este divizia de gaming a Kingston Technology, iar prin Pulsefire FPS intră pe piața mouse-urilor de gaming. 

Câteva detalii pentru HyperX Pulsefire FPS:

  • senzor PixArt 3310 ce aduce precizie în jocuri;
  • butoane Omron cu timp rapid de răspuns și fiabilitate de 20 milioane click-uri pe fiecare buton;
  • design apreciat, premiul RED DOT AWARD 2017 primit pentru calitatea design-ului și execuție;
  • patru setări DPI între 400 – 3200, jucătorul apasă un buton de pe mouse și navigează printre cele 4 opțiuni;
  • cântărește 95 de gr., 6 butoane rezistente cu feedback tactil la fiecare click, cablu împletit ce aduce flexibilitate cu patine mari ce permite alunecare cât mai eficientă și lină.

Preț – 249 lei, iar de astăzi îl găsiți în magazinele online românești.

Declarații oficiale:

HyperX este partenerul nostru de peste 5 ani și suntem încântați să utilizăm noul mouse de gaming Pulsefire FPS”, a declarat Ioann „Edward” Sukhariev, component al echipei NAVI CSGO. „Mouse-ul de gaming Pulsefire FPS satisface nevoile noastre de performanță și are un design confortabil, adecvat sesiunilor prelungite din timpul antrenamentelor sau competițiilor.”

Suntem încântați să lansăm pe piață primul mouse de gaming HyperX. În urma testelor extinse, specialiștii HyperX au dezvoltat Pulsefire FPS, care oferă funcționalitățile dorite de gameri la un preț foarte accesibil”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria. „Jucătorii vor calitate și performanță de la toate produsele și accesoriile HyperX utilizate, iar cu mouse-ul de gaming Pulsefire FPS, HyperX oferă toate componentele necesare unei configurări superioare și competitive de gaming.”

Sunt utilizator de mouse de gaming la nivel ocazional, de câteva zile am trecut pe un ASUS ROG Sica. Am trădat Microsoft Arc Touch până îmi vine într-un exemplar nou. Utilizez Arc Touch de peste 5 ani și îl consider a fi exemplar în browsing. Apropo, prețul lui Arc Touch a rămas fix cel de acum jumătate de deceniu – între 250 – 300 lei. Piața maușilor este stabilă din acest punct de vedere, cel puțin pe anumite exemplare.

Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.