Enter The Matrix Partea 2

23/12/2009

Scris de GRiDER

Enter The Matrix Part 2/2

Morpheus: Unfortunately, no one can be told what the Matrix is

Intru glorios in partea a 2-a al acestui review ( probabil unii nu-l mai vreti dupa partea cu masina dar pt incapatanati dau drumul mai departe ).Incep cu magnificul si din cate stiu eu unicul sistem de aparare existent pe piata jocurilor ( n-am testat inca The Path of Neo :) ) In care te poti rezema de pereti si sa te misti cu spatele lipit de perete in stanga si dreapta si chiar sa te uiti dupa perete si sa tragi ( exact ca in filme ). De asemenea te poti rostogoli, in karate poti bloca miscari s.a.m.d

Pro Sistem Aparare :
– Modul unic de a te proteja preluat din filme
– Posibilitatea miscarii si a spionarii pe langa si dupa perete
– Merge Bullettime si aici

Cons Sistem Aparare
– Tastele sunt f sensibile sau uneori insensibile incat uneori nu te poti ascunde fix cand ai nevoie sau daca te-ai ascuns si ai apasat din greseala o alta tasta executa scheme pe pereti.

Misiuni : Aici e partea mai dificila incat jocul este impartit prin viziunea a doua caractere diferite : Niobe si Ghost . In mare parte misiunile sunt aceleasi dar sunt si scene in care difera , de exemplu : E o scena in care ca Ghost trebuie sa conduci un jeep si sa urmaresti un avion , in timp ce ca Niobe esti in acel avion , trebuie sa salvezi pe cineva si sa te lupti cu un Agent . In mare parte , luptele vor avea loc in Matrix insa in ultimele 2 misiuni veti fi nevoiti sa va protejati de acele meduze care ataca nava din care intrati in Matrix : Ghost se ocupa cu tras , Niobe cu condusul navei ( sa stiti ce personaj sa va alegeti :) )

Alte deosebiri fata de alte jocuri : Majoritatea scenelor de scurtmetraj intre misiuni sunt facuti cu actori reali in scene reale , nimic modelat de catre computer . Existenta unui minijoc pe post de Hacking the Matrix in care cu el poti intra pe o salvare si sa adaugi coduri sau diferite arme noi ( cum ar fi o sabie in loc de lupta cu mainile goale – acestea se numesc dischete ; daca ati vazut seria stiti )

Hacking the Matrix : Un minijoc in care aveti ocazia sa folositi unul din calculatoare operatorilor de la navele acelea care apartin zionilor in care puteti obtine cateva lucruri importante pentru joc ( nu o sa va ajute prea mult , daca n-aveti de gand sa folositi coduri ). Link spre cum sa folositi minijocul pana la sfarsit se afla aici. Pentru codurile valabile pe Minigame click aici

Inamici : Doar 7 categorii : Politisti , Militari , Vampiri , Zombie ( Sunt in vila francezului afacerist ultimele 2 categorii ) , Agenti , Agentii Smith ( Ultima categorie fiind imbatabila – dar puteti incerca , numai ca sunt imbatabili , viata infinita , pe scurt : GOD ) si Meduzele din Zion.

Exista 3 dificultati : Fiecare iti confera un ajutor in parcurgerea jocului : Usor : Directia si distanta ramasa pana la destinatie , Mediu : Doar distanta , Greu : Nimic :D

Pe parcursul jocului vi se vor oferi trucuri si sfaturi despre cum sa deveniti mai experti :)

Nu mai stiu ce sa scriu asa ca trec direct la cerintele jocului:

Minim :

Sistem de Operare : Windows 98/2000/XP
Procesor: Pentium III 600 MHz
Placa Video cu 3D Suport
Spatiu pe HardDisk: 4.7 GB
CD-ROM: 4x sau mai rapid
RAM: 128 MB RAM

Recomandat :
Procesor: Pentium III 800 MHz sau mai mult
Placa Video : 64 MB cu suport 3D
Spatiu pe HardDisk: 4.7 GB
CD/DVD-ROM
RAM: 256 MB RAM.

Imagini :


Meniul Principal


Hacking Screen


Ecran Pre-Incarcare Salvare


Scurtmetraj Hollywood


Selectare Caracter la inceputul Jocului


Wall Walk


In timpul unui SideFlip


Casapind dreptatea


Pozitie de smecher dupa ce am casapit dreptatea

Am terminat in 13 ore jocul asta, deci e destul de scurt dar ofera in mare parte o experienta placuta .
Astept Comentarii

Categorii
Tag-uri
Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.