Apple

Una dintre cele mai importante realizări a celor de la Apple cu Noul iPad a fost aceea că au reuşit să menţină autonomia bateriei ridicată, chiar dacă noua tabletă consumă mult mai mult decât versiunile precedente. Apple a reuşit această performanţă prin implementarea unei baterii uriaşe, baterie însă care necesită şi o perioadă mai mare de încărcare.

Totuşi, Dr. Reymond Soneira, creatorul portalului DisplayMate (portal care se ocupă cu analiza display-urile de pe device-urile mobile) afirmă că Noul iPad nu se încarcă complet atunci când indicatorul de baterie arată 100%. Acesta afirmă ca pentru a încărca completa bateria de pe Noul iPad, utilizatorii trebuie să lase tableta încă o oră la încărcat după ce indicatorul de baterie arată 100%.

Dr. Reymond Soneira a mai afirmat că Apple nu este singura companie care minte cu privire la încărcarea bateriei. Sunt şi alte companii care lansează produse care nu se încarcă 100% atunci când indicatorul de baterie arată încărcare completă. Acesta sfătuieşte toţi utilizatorii, ca pentru a creşte durata de viaţă a bateriilor de pe gadget-urile personale, să le mai lase o scurtă perioadă la încărcat şi după ce soft-ul afişează bateria ca fiind 100% plină.

Sursa: phonearena.com