Arhiva

Dupa ce au inventat stick-ul ce are memoria inclusa chiar in mufa USB si stick-ul cu doua capete, creatorii de gadgeturi au trecut la rezolvarea uneia dintre problemele utilizatorilor grabiti sau irascibili. Prin noul concept de “double USB”, persoana care vrea sa introduca un cablu USB in portul corespunzator nu va mai trebui sa fie atenta pe ce parte introduce conectorul.

Creat de Yanko Design, USB-ul dublu cuprinde in interior (dupa cum ii spune si numele) doua straturi de plastic,cand USB-ul dublu este introdus in portul computerului, unul dintre cele doua straturi de plastic este impins in afara.

Desi poate parea o inventie inutila, gadgetul rezolva problema persoanelor grabite, care nu nimeresc intotdeauna “fata” USB-ului, ajungand uneori chiar la fortarea si deteriorarea mufei.​

Sursa: HotNews

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.