Este primul roblogfest la care am participat şi impresiile au fost diverse. Am avut norocul şi am beneficiat de cazare gratuită la hotel Caro şi le mulţumesc celor de la Standout pentru că au derulat campania fulger. :) Hotelul are 4 stele şi eu am primit camera cea mai scumpă de pe aici. Am nimerit priveliştea ce dă spre râul Colentina – cea mai frumoasă. Spaţiile de parcare sunt nenumărate. Ca să se vadă că sunt de la ţară am avut mici probleme până m-am obişnuit cu cartela de acces. Nu ştiam că dacă vrei să-ţi funcţioneze lumina şi tv-ul trebuie pusă într-un fel de slot, dar ca “mare” blogger tehnic ce sunt pe persoană fizică am descoperit în 2 – 3 minute. Nu am ce să reproşez hotelului şi nici nu prea aş avea cum că doar are 4 stele şi aceste calificative nu se dau doar de dragul de a fi date. Pentru mai multe detalii accesaţi siteul.
Legat de #roblogfest2011 nu pot să spun decât că per total a fost o experienţă pozitivă. OCS s-au chinuit să anime atmosfera şi aproape au reuşit spre sfârşitul momentului lor. A fost o groază de lume şi când am sosit pe la 21.15 era o coadă de vreo 15 metri, dar se mişcau repede şi accesul către sală era ok. Aici dădeai de o groază de oameni şi mult fum.
În public am zărit o groază de persoane pe care le cunosc. Mi-a părut rău că Vali Petcu – zoso.ro nu era pe acolo sau cel puţin nu l-am remarcat în mulţime. S-a socializat intens.
Premiile au fost anunţate pe la ora 23.00 şi Vlad Craioveanu le-a spus într-un ritm alert. Toată mulţimea din Silver Churc era sosită să le audă şi în mai puţin de 20 de minute a terminat toate categoriile, inclusiv cele jurizate.
Oricum se ştia cine a câştigat pentru că mailurile cu cei care au ocupat primul loc au fost date înainte de a începe petrecerea. Să facem o recapitulare şi pun linkurile de rigoare la un later edit. Puteţi conspecta pe siteul evenimentului.
Categoria desemnată prin votul publicului.
Blog colectiv
Prinbraşov.com – este o comunitate mişto pe acolo şi ştiu că şi la concursul legat de Ovi din septembrie la categoria pe judeţe s-au impus. Bravo @ihearlights :)
Blog sub 18 ani
Paul Sănduleac – diferenţa între primele locuri a fost făcută de doar 3 voturi şi nu mă gândeam că floreacristian.ro nu va câştiga.
Blog de muzică
Blog culinar
Blog de filme
Blog de sport
Blog travel
Blog de fashion
Blog auto
Cel mai popular blog
Prinbraşov.com  – la “oscarul” blogurilor româneşti au primit cele mai interesante premii pentru blog colectiv şi blog popular. Mai mult nici nu puteau să îşi dorească. Felicitări.
Categorii jurizate:
Blog de fotografie
Blog despre comunicare
Iulian Comănescu
Blog cultural
Blog despre tehnologie
Mai sunt o seamă de categorii şi nu prea are rost să reiau conţinutul de pe roblogfest.ro. O să aloc un spaţiu special pentru blog despre tehnologie. Ştiam că Dan (dandragomir.biz) va câştiga şi vă poate confirma că i-am spus dinainte. Merita pe deplin. Nu există blogger pe partea tehnică care să acopere o sumă de evenimente şi testări de produse. Orice tip novice în domeniu are ce învăţa de la el. Juriul la această categorie a fost foarte selectiv şi era logic numai dacă te uitai ce bloggeri au fost selectaţi să jurizeze. .
Blogul meu şi-a atins potenţialul şi este cazul să trec la următorul nivel. În curând voi face trecerea pe un proiect ce se doreşte a fi mai mare. Arhiva mea va fi mutată acolo şi o să depun toate eforturile cu putinţă să îl cresc şi anul viitor să emită pretenţii la Blog despre tehnologie din roblogfest 2012.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.