Înainte de pandemie erau câteva festivaluri importante în țara noastră, iar Summer Well avea locul său – mai ales că se numără printre puținele festivaluri de anvergură ce se desfășoară în apropierea capitalei.

Summer Well merge pe conceptul The Limited Edition (de la regulile date de contextul în care ne aflăm), dar promite experiențe Unlimited.

Sunt câteva elemente de care trebuie să țineți cont dacă vreți să faceți o vizită în acest weekend pe Domeniul Știrbey din Buftea.

  1. Abonamentele achiziționate pentru ediția din 2020 au fost transformate automat în abonamente pentru 2021. Cei ce nu pot participa în 2021, au avut opțiunea până pe 4 iulie să amâne pentru ediția de anul viitor;
  2. Lista trupelor participante ce concertează pe 13 și 14 august este formată din: Woodkid, Balthazar, Modeselektor (live), L’Imperatrice, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, alături de o serie de artiști locali: The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats, Hip Hop La Feminin. Au confirmat prezența și Rejjie Snow, Princess Nokia, Gus Gus HVOB live (clubset), Hercules and Love Affair (DJ Set) , Moonlight Breakfast, Valeria Stoica, Zimbru, A-C Leonte, Bruja, Andreea Veder (DJ set), Disco Sigaretta, IAN si Show’Nuff;
  3. Pe 15 august are loc Night Picnic, iar pe scenă urcă Orchestra Simfonică din București. Vor fi și multe alte surprize în ce privește lista artistilor ce participă la Summer Well 2021.

Orange va realiza la cortul său un portal între Summer Well 2021 și plaja H20 din Mamaia. Orange aduce în cadrul festivalului un pop-up cinema, experiențe VR,  gaming etc.

Cât costă să participi la Summer Well 2021 Limited Edition?

Abonamentul costă 275 lei + taxe și îl puteți achiziționa de aici. Puteți alege și varianta unui bilet de 1 zi – 75 lei + taxe.

Cum poți avea acces la Summer Well 2021?

Abonamentele pot fi preschimbate în brățări de acces în orice Orange Shop, de marți până vineri între 12.00 – 19.30. Trebuie purtată masca de protecție în cadrul festivalului, cu excepția zonei de food court.

Accesul este condiționat de:

  • Certificat EU Green – persoane vaccinate impotriva virusului SARS-COV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a si a 180-a zi ulterioara confirmarii cu SARS-COV-2;
  • Test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore;
  • Test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore;

Pot fi prezentate și în format digital.

Toate detaliile sunt pe website-ul dedicat. Îi puteți urmări pe Facebook și Instagram.

Acest articol face parte dintr-o campanie desfășurată alături de Orange. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.