Tablete

Acer a prezentat tableta Acer Iconia B1-720. Face parte din gama de device-uri pe care compania taiwaneză le-a adus la CES 2014 din Las Vegas. Prețul de comercializare în SUA este de 129 dolari.

Date tehnice pentru Acer Iconia B1-720:

– display de 7 inch cu rezoluția 1024×600 pixeli;

– procesor dual-core MediaTek MT8111 la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.1 Jelly Bean;

– boxele și microfonul dispuse în partea frontală;

– Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm;

– cameră frontală, fără cameră principală.

Acer-Iconia-B1-720 (1)

Nu am găsit informații legate de bateria încorporată. Display-ul este de tip OGS cu partea de touch implementată direct în panelul propriu-zis. Puterea de procesare ar fi de 1.4x mai mare decât la varianta anterioară de 7 inch a lui Iconia B1, iar bateria ar rezista cu 40% mai mult.

Veți vedea multe tablete low-cost din partea producătorilor cu renume. Multe companii se pregătesc să intre într-un segment de piață dominat în 2013 de către companiile ce rebranduiesc ODM-urile din China. Sunt și câteva carcase colorate pe care Acer le-a adus ca să protejeze tableta, accesoriu distinct comercializat separat.

Sursa: Acer.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.