Tablete

Piața tabletelor se află în moarte clinică, iar Acer este una dintre companiile ce se mai încumetă a lansat tablete în genul modelului Acer Iconia Tab 10 în ediție actualizată. 

Specificații Acer Iconia Tab 10;

  • display de 10.1 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;
  • procesor MediaTek MT8163A de tip quad-core pe ARM Cortex-A53, Mali-T720 GPU, 2 GB RAM, 16 sau 64 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD;
  • Android 6.0 Marshmallow;
  • Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • 5 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli;
  • baterie de 6100 mAh ce ar oferi autonomie de până la 8 ore.

Prețul la care Acer Iconia Tab 10 urmează a sosi în Europa – aprox. 250 dolari / aprox. 985 lei. Am uitat să precizez că sosește cu 4 difuzoare dispuse frontal – 2 + 2 pe fiecare latură cu tableta în modul landscape.

Raportul preț / specificații transformă tableta Acer într-un veritabil pachet ce va aduna praful pe raftul magazinelor de specialitate. Ansamblul hardware l-aș fi pus pe o tabletă de 50 dolari, în niciun caz pe una de 250 dolari.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.