Telefoane Mobile

MediaTek produce un CPU quad-core așteptat cu interes și pe plan local. Unul dintre primele telefoane care-l integrează este Acer Liquid E2 dezvoltat special pentru Europa.

Specificațiile tehnice pentru Acer Liquid E2:

– display IPS de 4.5 inch cu rezoluție qHD / 540×960 pixeli;

– procesor MediaTek quad-core la 1.2 GHz ARM Cortex-A7, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.1 Jelly Bean și PowerVR SGX544MP GPU;

– 3G cu viteze de downlod de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, dual band, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 2000 mAh.

Va fi lansat din mai 2013 în Belgia, Olanda, Ucraina, Franța. Vor urma Marea Britanie, Italia, Germania și Rusia. Prețul de comercializare – 229 euro de un rezultă un preț / performanțe excelent.

S-ar putea să-l vedem și în România. Orange are o bună colaborare cu Acer. Împreună au adus Acer CloudMobile S500 și Liquid Z2, Liquid E2 ar deveni hit de vânzări în mod instantaneu. Mai ales că Acer nu a mai făcut rabat în ce privește volumul bateriei.

Acer-Liquid-E2 (2)

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.