Telefoane Mobile

Acer Liquid Z3 este un smartphone cu display de 3.5 inch, procesor dual-core la 1 GHz, Android 4,2 Jelly Bean. Pe partea de conectivitate iese în evidență prin modem 3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi, GPS.

Alte detalii legate de Acer Liquid Z3: 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, senzor de 3 Megapixeli pentru camera foto principală. Va fi disponibil în mai multe variante de culoare și cu diferite accesorii. Vine și în varianta cu dual-sim. Include Senior Mode ce permite acces facil la o serie de aplicații pentru persoanele în vârstă. Este vorba de o interfață grafică cu acces rapid la mesaje, radio, ceas, apelare rapidă.

Mai sunt și alte moduri instalate: Keypad Mode, Basic Mode și Classic Mode. Fiecare targetează un anumit grup de utilizatori.

Cântărește 120 de gr. și grosime de 10.4 mm.

Va sosi în mai multe variante de culoare: Rock Black, Classic White, Sakura Pink, Pop Yellow și Lagon Turquoise.

Prețul său fără semnarea unui contract se ridică la 99 euro. Primele țări în care debutează de la mijlocul lui august 2013 sunt Belgia, Olanda, Franța, Spania, Marea Britanie, Italia, Germania, Ucraina, Rusia.

Sursa: Acer

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.