Notebook

CES 2017 a fost și scena pe care Acer a adus un laptop de gaming cu multă tehnologie la interior, inovații neregăsite pe alte produse din gama de vârf (ecran curbat, eye-tracking), totul la un preț pe măsură. 

Specificații Acer Predator 21 x;

  • ecran IPS curbat de 21 inch cu rezoluție 2560×1080 pixeli, rată de refresh la 120Hz;
  • tehnologie Eye-Tracking ce ajută jucătorul să țintească sau să identifice inamicii prin privirea obiectelor de pe display (peste 45 de jocuri sunt compatibile: Watch Dogs 2, Elite Dangerous, Deux Ex: Mankind Divided), compatibil cu G-SYNC de la NVIDIA;
  • procesor Intel Core i7-7820HK din generația a 7-a și permite overclocking, placă grafică duală NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI, 64 GB memorie RAM de tip DDR4-2400, până la 4 SSD-uri de 512 GB în configurație RAID O (2 SSD-uri sunt de tip NVMe PCIe – până la 5 ori mai rapide față de SSD-urile SATA), HDD de 1 TB și 7200 rpm;
  • răcire asigurată de către 5 ventilatoare și 9 radiatoare, trei ventilatoare sunt metalice, Acer Dust Defender ce îndepărtează depunerile de praf și Acer CoolBoost ce ajută la dirijarea fluxului de aer pentru a oferi răcire suplimentară.
  • tastatură mecanică cu taste Cherry MX Brown ce merg a fi programate individual, 16.7 milioane de variante pentru culorile tastelor, WASD pot fi înlocuite cu taste turcoaz – kit de accesorii inclus;
  • sunet oferit de către 4 difuzoare și 2 subwoofere, calitate Hi-Fi;
  • Acer PredatorSense se numește software-ul preinstalat ce permite utilizatorilor să regleze partea de overclocking, iluminare și control al răcirii.

Acer Predator 21 x sosește într-o geantă rigidă și rezistentă ce permite transportul acestei bestii de gaming în siguranță. Ajunge în SUA din februarie, iar prețul este de 8999 dolari. Update: În Europa ajunge tot din februarie, iar prețul este de 9999 euro. 

Are preț de automobil și cu siguranță că Acer a gândit acest dispozitiv spre a aduce awarness pentru întreaga sa divizie de notebook-uri de gaming sau cine știe, există cerere pe piețele dezvoltate pentru un astfel de dispozitiv.

Galerie de imagini cu Acer Predator 21 x;

Categorii: notebook

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.