Acer Predator Helios 300 îl însoțește pe Helios 700 și este propunerea în segmentul mid-range. Sosește în două variante ca dimensiune a ecranului: 15.6 sau 17.3 inch. 

Sunt câteva elemente prin care au încercat să-i crească gradul de atractivitate: ventilatoare Acer AeroBlade 3D din generația a 4-a – îmbunătățire a fluxului de aer cu până la 45% față de generația anterioară, carcasă metalică cu accente albastre, tastatură iluminată, ramă îngustă în jurul display-ului,

Câteva din specificațiile disponibile pe Acer Predator Helios 300:

  • display de 15.6 sau 17.3 inch cu rezoluție FHD, rată de refresh la 144Hz, timp de răspuns de 3 ms;
  • procesoare până la Intel Core i7 din generația a 9-a, până la 32 GB memorie RAM de tip DDR4 la 2666 MHz, până la două SSD-uri NVMe în RAID 0 + HDD;
  • placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 2070 cu Max-Q (tastă Turbo dedicată pentru overclocking instant).

Debutează în Europa din iunie, iar prețurile pornesc de la 1499 euro pentru configurația de bază. Este și cel mai vândut laptop Acer din seria Predator.

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.