Cosmote

Cosmote a iniţiat o nouă campanie ce are ca scop promovarea opţiunii MINI. De data aceasta campania oferă şi foarte multe premii zilnice a căror valoare totală depăşeşte 500.000 de euro.

Pentru a participa la campania “Activezi şi câştigi” trebuie să îţi activezi opţiunea MINI printr-un SMS fără text la 2012. După ce activează opţiunea, utilizator are şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul dintre premiile zilnice de 400 de euro (zilnic se pot câştiga premii în valoare totală de 10.000 de euro). În plus, dacă se activează mai multe opţiuni MINI în decursul unei ore de la prima activare, premiul ce poate fi câştigat de utilizatorul respectiv se dublează, ajungând la 800 de euro. Mai există şi premii speciale (40 de smartphone-uri şi 20 de tablete) şi desigur Marele Premiu de la extragerea finală de 40.000 de euro. Campania “Activezi şi câştigi” durează 50 de zile.

Opţiunea MINI oferă utilizatorilor 50 de minute în reţea, 50 de SMS-uri în reţea şi 15 MB trafic de internet pe mobil, totul pentru doar 0,99 euro (TVA inclus). Opţiunea este disponibilă doar 2 zile din momentul activării.

Sursa: cosmote.ro , VIA connect.ro

Categorii: cosmote

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.