Arhiva-Resurse

Bitdefender anunță că participarea la CeBIT și Mobile World Congress 2012 s-a dovedit benefică și că au o listă de 500 potențial parteneri și mai ales din zona corporate. Investiția pentru participarea la cele două târguri de tehnologie a fost substanțială și s-a ridicat la câteva sute de mii de euro, suma exactă nu a fost furnizată. 

La Mobile World Congress din Barcelona 2012 s-a pus accent pe gama Mobile Security pentru cei care folosesc un telefon sau o tabletă Android. La CeBIT au avut un stand de peste 50 de metri pătrați. În standurile Bitdefender era expus un lup dacic tridimensional și putea fi testată pălinca, vinul și berea din țara noastră, obiecte sculptate din lemn și clopuri tradiționale.

Vizitatorilor din toată lumea le-au fost prezentate atât soluții de securitate pentru acasă, dar și produse destinate mediului de business. Bitdefender a prezentat, de asemenea, tehnologiile sale de securitate companiilor interesate de integrarea acestora în alte produse.

Reprezentanții furnizorului de securitate au susținut la Hanovra prezentări despre amenințările informatice de pe rețelele sociale și de pe dispozitivele mobile și au fost dezvătuite în avanpremieră detalii despre versiunea 2013 a produselor de securitate pentru desktop.

De asemenea, noua soluție de stocare securizată – Bitdefender SafeBox – introdusă în portofoliul companiei a fost lansată oficial  în cadrul CeBIT 2012. Bitdefender își propune o prezență la același nivel și la Infosecurity 2012, evenimentul reprezentativ din industria securității datelor, ce se va desfășura la Londra, în perioada 24-26 aprilie 2012.

 

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.