Hardware

A10050QC este cel mai nou acumulator extern din portofoliul ADATA, dar și cel mai rapid ca și capacitate de încărcare a dispozitivelor conectate. Beneficiază de suport pentru tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0. 

În ce privește porturile de ieșire disponibile – USB-C, dar și USB-A, intrarea este de tip USB-C. Capacitatea acumulatorului este de 10500 mAh. Folosește celule de la Panasonic, fabricate în Japonia, iar circuitele sunt dezvoltate de către ADATA în Taiwan și au avut grijă să ofere protecție în ce privește supratensiunea, supraîncălzirea, scurt-circuitarea. Carcasă aduce un design elegant și promite rezistență la impact și foc.

O altă tehnologie încorporată poartă acronimul INOV – Intelligent Negotiation for Optimum Voltage. Sunt detectate dispozitivele conectate și alternează încărcarea între operațiuni pe 5V și 12V, pentru a reduce încălzirea și spre a prelungi durata de viață a acumulatorului.

Cele două porturi livrează un maxim de 4.6A, iar la încărcare primește până la 2.5A. Ieșirea USB-C suportă până la 18W. ADATA afirmă că un smartphone de 5 inch poate fi încărcat cu A10050QC de la 0 la 80% în 30 de minute.

Cântărește 247 gr. și dimensiunile sunt de 105.2 x 64.07 x 23 mm – lungime x lățime x înălțime. Pe USB-A încarcă la 5V și 2.5 A, pe USB-C încarcă la 5 – 6V și 3A, 6 – 9V și 2A, 9 – 12V și 1.5A. Sunt două variante de culoare: gri și albastru. Celule Li-ion au 36.18Wh.

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.