Hardware

ADATA Technology a lansat o nouă generaţie de module de memorie RAM denumite ADATA DDR4 XPG SPECTRIX D41. Noile module de memorie reunesc un design revigorant și modern, viteze ridicate și iluminare RGB uimitoare, oferind gamerilor pasionați un upgrade demn de încredere pentru sistemele lor.

Modelul ADATA DDR4 XPG SPECTRIX D41 oferă performanțe remarcabile și viteze cu frecvențe de operare cuprinse între 2660 MHz și peste 4600 MHz. Acesta suportă atât platformele Intel X299 2666 MHz și AMD AM4 Ryzen, cât și Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 pentru overclocking gratuit prin sistemul de operare al PC-ului și stabilitate sporită a sistemului.

Noile module sunt construite cu cipuri de înaltă calitate, filtrate printr-un proces riguros de selecție care asigură fiabilitate maximă și durabilitate. ADATA DDR4 XPG SPECTRIX D41 dispune de un radiator patentat și PCB cu 10 straturi, care oferă o calitate îmbunătățită a transferului semnalului și o stabilitate mai mare.

Nu avem încă informaţii legate de preţ, dar ştim că ADATA promite garanţie pe viaţă pentru aceste module de memorie.

Categorii: hardware

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.