Accesorii inteligente

Dacă ai un HDD sau SSD pe care vrei să-l transformi în HDD sau SSD extern trebuie să apelezi la un rack dedicat, iar ADATA a anunțat un astfel de dispozitiv – ADATA ED600. 

Este compatibil cu HDD-urile pe SATA de 2.5 inch, dar și cu SSD-urile ce au grosimea cuprinsă între 7 – 9.5 mm. Conexiunea USB 3.1 atinge viteze de până a 5 Gbps vs 6 Gbps când aduce SATA în mod nativ (nu avem o scădere majoră a performanțelor).

ADATA afirmă că un HDD sau SSD montat în ED600 devine funcțional în doar 3 secunde. Dimensiunile sunt de 13.6 cm x 9.6 cm x 1.9 cm și cântărește 126 gr. Are certificare IP54 în ce privește contactul cu apa și praful, ar rezista la căzăturile de până la 1 metru înălțime (carcasă din silicon + placă metalică inscripționată ADATA).

Preț – aprox. 80 – 90 lei.

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.