Hardware

Stick-urile de memorie pot fi mai mult sau mai puțin performante, dar pentru cei ce își doresc în primul rând un flash drive cu stil, există acum ADATA UC340.

Acesta beneficiază de un exterior plăcut la atingere, cu un finisaj lucios și linii geometrice deosebite ce îi oferă un stil aparte. El poate fi purtat cu ușurinţă folosind un strap, în poșetă sau la chei, iar pentru a extinde sau retrage conectorul, trebuie doar să apăsăm pe partea colorată a dispozitivului.

Asta nu înseamnă că ADATA UC340 nu este și un sitck de memorie performant. El se prezintă cu standardul USB 3.0 și oferă viteze de până la 200 MB/s în citire sau până la 120 MB/s în scriere. Toate acestea vin cu o garanție pe viață oferită de producător.

ADATA UC340 poate fi cumpărat în diferite variante de stocare, iar prețurile recomandate le puteți  vedea în tabelul de mai jos:

Adata UC340 (3)

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.