Hardware

ADATA este  cunoscut pentru memoriile sale de tip DRAM, iar XPG Hunter se adresează pasionaților de gaming și nu numai. ADATA XPG Hunter  sunt concepute spre a trece ușor prin procesul de overclocking, punctează și la fiabilitate dacă ținem cont de ce afirmă producătorul taiwanez.

XPG Hunter urcă la 3000 MHz și sosește în variante de 4 GB, 8 GB, 16 GB și 32 GB. Sunt compatibile cu XMP 2.0 pentru a face overclocking pe PC-urile ce acceptă standardul dezvoltat de Intel (Extreme Memory Profile).  Marele avantaj pentru această tehnologie este că overclocking-ul se poate realiza direct din setările sistemului de operare și nu este neapărat nevoie spre a intra în BIOS.

Mă bucur să văd că memoriile de mare performanță pot fi livrate și fără luminițe RGB care să fure ochiul. Câteva detalii tehnice, sunt două configurații:

A. U-DIMM;

XPG Hunter de 8 GB sau 16 GB DDR4 – 2666 MHz, voltaj a 1.2V;

XPG Hunter de 8 GB, 16 GB say 32 GB DDR4 – 3000 MHz, voltaj la 1.35V;

B. SO-DIMM;

XPG Hunter de 8 sau 16 GB la 2666 MHz, voltaj la 1.2V;

XPG Hunter de 8, 16 sau 32 GB la 3000 MHz, voltaj la 1.2V.

Nu am primit detalii legate de preț și disponibilitatea în România.

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.