Retelistica

Vodafone România a anunţat în urmă cu doar câteva zile noua campanie dedicată cartelelor PrePay “Net foloseşti, Net primeşti”, iar ca noutate adusă de aceasta reamintim posibilitatea de a primi mai multe avantaje dacă un utilizator aduce un client nou în campanie.

Toate bune şi frumoase, însă în această euforie de moment există şi o parte mai puţin dorită: nicio ofertă PrePay nu mai include beneficii în roaming. Dacă până acum utilizatorii Vodafone cu o extraopţiune de cel puţin 7 euro aveau incluse minute, SMS-uri şi MB în Spaţiul Economic European, noile oferte ale operatorului roşu sunt utilizabile doar în România.

Cei care pleacă în afara ţării pot activa contra cost opţiuni dedicate roamingului:

  • 1 euro – nu ai nimic inclus, primeşti tarife speciale;
  • 3 euro – nelimitat în reţea în România, 100 minute / SMS-uri şi 200 MB în roaming;
  • 6 euro – nelimitat în reţea în România, 200 minute / SMS-uri şi 500 MB în roaming;
  • 8 euro – nelimitat în reţea în România, 200 minute / SMS-uri şi 1000 MB în roaming.

Din păcate nici cei care aveau o opţiune activă cu roaming inclus nu vor mai putea beneficia de minute, SMS-uri şi MB în Spaţiul Economic European, la următoarea reîncărcare fiind încadraţi automat la una dintre noile extraopţiuni.

Sursa: mobilissimo.ro

Categorii: vodafone

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.