Software

Nu ştiu cum vă simţiţi voi, însă la auzul acestei veşti chiar m-am întristat. Aş putea spune că o mică parte din trecutul meu, perioada liceului, se va stinge începând cu data de 5 august când Yahoo a anunţat că va închide definitiv Yahoo Messenger versiunea desktop.

Chiar dacă nu mai utilizez aplicaţia de ani buni, Yahoo Messenger a fost chat-ul adolescenţei mele, iar buzz-urile şi mesajele tip mass îmi vor rămâne întipărite în minte toată viaţă. Îmi aduc aminte şi acum când stăteam pe invisible pentru că nu vroiam să fiu contactat de o anumită persoană sau când discutam cu adminii de pe diverse servere de Counter Strike care îmi făceau poze (deh, eram bun).

yahoo-messenger-43

Yahoo a anunţat că doar versiunea desktop va dispărea, celelalte variante urmând a funcţiona în continuare: online, aplicaţia de mobil sau direct din Yahoo Mail. Cu toate acestea Yahoo Messenger în versiunea desktop este cea care a contat cel mai mult pentru mine, deoarece a avut şi va avea întotdeauna un strop din trecutul meu adolescentin.

Pentru a oferi un ultim omagiu acestei aplicaţii, haideţi să ne amuzăm împreună în secţiunea de comentarii cu nickname-urile utilizate când toată lumea ni se părea a noastră. Voi începe eu:

  • Până la 17 ani eram cunoscut drept blue_scorpion_revenge =));
  • Când mi-am dat eu seama că sunt uşor penibil mi-am făcut alt cont cu musatcosm1n (cu “i” era luat deja). Acesta a fost şi ultimul nickname utilizat, deoarece apoi m-am integrat în epoca Facebook şi WhatsApp.

atb_yahoo_messenger

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.